Kamis, 30 April 2009

Kalaauuuu ~




1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?
>>fuhh kadang ada ga enak nya juga kalee..
yaahh mungkin bakal di incar sama orang2 biar harta warisan bertaburan.
sampe kek di film2 harus pakek bodyguard buat jaga2 nyawa. haha
kaya aja jadi la.. aku bisa keliling dunia sama shopping sepuasnya :DD

2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
>>huiiiii....terseksi di dunia tuh maksudnya artis2 pun kalah sama aku?
wakakaka mantap2.. boleh la.. tapi..
ada tapinya tau? aku dak mau la jadi seksi untuk tatapan dunia ne.. dak gitu baek juga kan?
mau kena bunuh mak aku seksi2. haha
aku just nak seksi di tatapan suami aku be. wakaka *flirty :p*

3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?
>>gilo apo kw? haha kw nak hancurin badan aku kek gitu.. bukan buktinya cinta, buktinya orang lolo. haha

4. Kalau orang mengatakan blog anda ga bagus dan mampus!
>>biarin la.. sok sok ngomongin blog orang ga bagus.. yang mampus tuh blog aku atau orang yang ngo gitu?
ngomongin orang lihat dulu donk.. blog orang ini mantap..
sapa yang ngomong gitu itu mah iri.. wakkaa (over kali.. ahaks!)

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah?
>>aihh apoan tuh.. kalau yang dipilihin tu ok boleh la, jadikan selaras dg kemauan family..
tapi mah aku la punya pacar.. hun kuw.. ahaks! loph u hun.. maunya ya sama dia la.
hope like this.. we never know about the future la..
toh famz dah kenal juga.
yeahh..!!hahaha :DD

6. Kalau tiada lagi hari esok?
>>frenn.. aku minta sorry ya kalau ada yang salah.
ke semua orang la, nak mak aku, kawan aku, famz, hun kuw.. walau sebenarnya kalian yang punya salah sama aku.
ahahaks! udah nak mati tobat lagi. wkwkk

7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
>>lantak la dio.. kalau melawan tonjok be.. ahaks! ;p

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 aneh?
>>yaks.. no no.. dak do gawe cari duit kek gitu..
apalagi kalau orang yang punya program kasih ulat? gyaaaaa. huek!

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
>uwaah jangan la.. aku dak mauu.. saat kek gini kehilangan mereka.. enak aku be.. wkwk

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati?
>>wahh!! ini mah peluang besar.. beraksi la lagi. haha
kalau aku ketemu sama wuchun a.k.a selingkuhan aku tuh.. (lebay. ahaks!)
aku nak foto2, trus ajak jalan2 la lagi sehari penuh. wakaka
untuk sementara dilupakan sehari dpp kan hun? :DD

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
>>bunuh? bunuh? bunuh?!! aku haus darah!! ahaks :p
kalau di kasih lesen untuk membunuh aku dak mau membunuh la..
doso nak,, kena gantung mati aku.. belum kawin aku ne oe. wakaka

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
>>masalahnya.. aku nih emang cantik.. jadi kalau orang ngomong aku cantik?
apo laa.. biasa be.. wakaka..
orang nak ngo aku jelek juga kalau di otak cantik tetap mikirnya cantik. :))
*narsis mode on*
la di kasih TUhan kek gitu, say thx la. wakaka

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?
>>dak mau laaa.. jauhkan sejauh2nya.. emoohh ~

14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantis?
>>haha aku emang menginginkan sangat makan malam yang romantis..ahaks!
di hotel berbintang 5 mantap.. duduk dilantai pun jadi..
hahaha nak di warung biasa ok penting ada lilin, lampu gelap2 dikit jadi la romantis dak?

15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
>>uhhuu dak mau.. gawe lolo itu.. tapi kalau dak terjadi mau kek mano?

16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?
>>aku nak anugerah design photo paling mantap di dunia..
mengkhayal be jadi laa.. wakaka

17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
>>Jepang! wakaka keren juga kalau punya suami orang jepang. korea juga boleh.
tapi kalau udah kek gitu ribet la, nak nikah nya, kantor imigrasi la, adat istiadat, bahasa.
pening la.. aku orang chinese ya nikah la dengan orang chinese.. perlu sama2 di Indonesia.
satu kota la.. hahaha love u chinese! wkwk

18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
>>oh no...emoghh~ especially with my famz and hun..
tapi kalau sama hun kuw tuh nak kek mano lagi, kalau dia nak pergi memperjuangkan masa depan?
wakaka lebaay..
udah jalan nya cuma bisa menunggu penting jangan selingkuh be gek jauh di sana. ahaks!:p

19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
>>terima dengan hati yang terbuka.. ahaks! la biasa kalau banyak yang iri sama aku. cieee xD

20. Mengenai pertanyaan yang dikasih kamu ni?
>>apo? apo? ouuhh! jadi la..
daripada dak do gawe.. wkwk

0 komentar on "Kalaauuuu ~"

Poskan Komentar

Visitor ^^

Free Counters

Followers

 

Chibi Kawaii Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Tadpole's Notez